HER BEVEGER VI OSS OVER I HØY VANSKEGRAD
MUSKATGELE m/SJOKOLADEDRÅPER
4 dl muscat des venice eller en annen sødmefylt vin etter ønske
2,5 plater gelatin
200 gr mørk sjokolade
Litt kakaopulver
Varm opp litt av vinen og bland med bløtlagt gelatin.
• Tilsett resten av vinen og avkjøl
• Når geleen nesten har satt seg, drysses sjokoladedråpene i slik at de flyter inni geleen.
• Fyll blandingen i coctailglass, ca 2/3 fulle.
SJOKOLADEDRÅPER
Sjokoladen deles i biter, kjøres kort tid i blender slik at den knuses, ikke smeltes, dryss dem over geleen og de siger nedi og blir som dekorative dråper.
Pynt med
KREM
250 gr fløte
20 gr sukker
4 dl muscat des venice eller en annen sødmefylt vin etter ønske
2,5 plater gelatin
200 gr mørk sjokolade
Litt kakaopulver
Varm opp litt av vinen og bland med bløtlagt gelatin.
• Tilsett resten av vinen og avkjøl
• Når geleen nesten har satt seg, drysses sjokoladedråpene i slik at de flyter inni geleen.
• Fyll blandingen i coctailglass, ca 2/3 fulle.
SJOKOLADEDRÅPER
Sjokoladen deles i biter, kjøres kort tid i blender slik at den knuses, ikke smeltes, dryss dem over geleen og de siger nedi og blir som dekorative dråper.
Pynt med
KREM
250 gr fløte
20 gr sukker
Kommentarer
Legg inn en kommentar