HER BEVEGER VI OSS OVER I HØY VANSKEGRAD

MUSKATGELE m/SJOKOLADEDRÅPER

4 dl muscat des venice eller en annen sødmefylt vin etter ønske
2,5 plater gelatin
200 gr mørk sjokolade
Litt kakaopulver


Varm opp litt av vinen og bland med bløtlagt gelatin.
• Tilsett resten av vinen og avkjøl
• Når geleen nesten har satt seg, drysses sjokoladedråpene i slik at de flyter inni geleen.
• Fyll blandingen i coctailglass, ca 2/3 fulle.



SJOKOLADEDRÅPER
Sjokoladen deles i biter, kjøres kort tid i blender slik at den knuses, ikke smeltes, dryss dem over geleen og de siger nedi og blir som dekorative dråper.

Pynt med
KREM

250 gr fløte
20 gr sukker

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

KALVESTEK I LEIRGRYTA