Innlegg

Viser innlegg fra juli 3, 2016

1 SVINEFILET KOM UT AV FRYSEREN

Bilde
MEN HVA SKAL JEG GJØRE MED DEN? Selvsagt skal jeg lage mat, men den er jo så mild i smaken og gjør lite av seg. Her er gode råd dyre. Denne fileten trenger hjelp. Tidligere har jeg prøvd på å fylle denne med forskjellig krydder fyll. Den ideen vil jeg prøve denne gangen og, så jeg går i gang med å sjekke skuffer og skap for  å få noen ideer. Jeg fant en halv boks Philadelfiaost, 1 hg  Serranoskinke, flere sorter urter og ideen er klar. Ostefyll inne i fileten og skinke rullet utenpå. Den ble ganske flott Oppskrift 1 svinefilet 1 pk spekeskinke plastfolie tannpirkere uten mentolsmak Legg ut på benken plastfolie med samme lengde som fileten. Legg skinkeskivene utover som takstein. Passer du på at de kommer samme vei så lager de et fint mønster. Oppskrift på fyll ca 70-75 gr Philadelfiaost 1 fedd hvitløk 1 kvist estragon (basilikum) knivsodd salt Urten og hvitløken finhakkes og alt blandes godt sammen. Fileten dele på langs, ikke skj

HAGELYKKE

Bilde
DEN BESTÅR I Å TUSLE RUNDT, BINDE OPP HER OG LUKE LITT DER Så snart regnet gir seg og det blir noenlunde tørt i buskene, så er jeg klar. Noe må bindes opp, noe må klippes ned og noe må røskes rett opp. Dette er jo en prosess som fortsetter gjennom hele sommeren. Utstyret er på plass Siden været er godt og solen skinner, så blir det til at jeg tar mange og gode hyggepauser og. De lange greinene på den gamle syrinen var på vei til å legge seg rett ned. Nå er de heldigvis bundet opp på en tilfredsstillende måte. Rognetreet som ble satt ned i fjor, hadde også fått et litt vindskjevt og skakt utseende. Ikke nå lengere, god støtte er på plass. Klatrerosene har vokst i alle retninger, nå er de i den retningen jeg vil. Peonene har gjort sitt for i år. Frøkapsler som får planten til å bruke kraft på forplantningen, de er nå borte. Marikåpene som er utrolig vakre akkurat nå, de er og utrolig store og legger seg helt uten blygsel utover alt som står rundt. De er nå blitt