Innlegg

Viser innlegg fra mars 3, 2013

VÅREN SETTER IGANG DE UNDERLIGSTE PROSSESSER

Bilde
FOR EKSEMPEL DET DER MED VASKING AV VEGGER OG TAK Det med å ta ned gardiner og bilder. Sette igang med såpe og klut som om jeg skulle vært mora mi. Det er noe med våren og lyset i en viss periode. Kan man klare å holde seg opptatt på annet hold et par uker så er det værste over. Men disse uken der sola er så lavt at alle støvkorn har en slagskygge mere likt på Himalaya, og de merkeligste flekker trer fram fra mørketidens dal. Da klarer man ikke å stå imot. Det blir jo bra til slutt Ute skinner sola nådeløst og lokker med varme solvegger og deilige turer. Ikke for meg nei, nå må det bare vaskes. Gardiner og puter, sofaer og bord, hele folket i arbeid.

HVIS MAN GÅR TUR

Bilde
DA VIL MAN OPPDAGE AT VÅREN RØRER PÅ SEG Spesiellt i havkanten og langs ei brygge. Forleden var det sol, Stavern og en bryggekant.  Svanene koste seg og i solglitteret.   Legg til bildetekst Etterhvert dukket bakkemannskapet opp med kaffe og kringle. Det er ikke mulig å ha det bedre.

LYSPUNKT SELV NÅR VI SITTER FAST I KONG VINTERS GREP, SÅ FINNES DE,

Bilde
DE MÅ SIGNALENE SOM MINNER OM VÅR Vinterskjegget til Summer snow Slik ser klematisen ut i dag. Det er en litt annerledes pynt enn i juli og august, men pynte opp gjør den jo, selv nå.  Når jeg har snakket med hagevenner, så blir inspirasjonen stor og forventningene om hva våren skal bringe enda større. Det jeg venter mest på er regn. Masse varmt livgivende vårregn. Hadde sagt jatakk til en skikkelig vårstorm i både en og to dager og jeg. Denne gamle snøen som ligger her nå, er bare fæl. Klikk her for flere vårglimt

MARS, VÅR OG SPIRING

Bilde
HADDE TENKT AT DET VAR PÅ TIDE Et lite blikk inn i hagen vår og alle spirene so kommer nå. Dengang ei sa værgudene. Tele metervis ned, isfrossen bakke med iskappe og snø over. Dette kan ta sin tid. Hvis jeg er så dum at jeg sammenligner med fjorårets vår, så er dette ikke mye å skryte av. Man kan jo bli deprimert av mindre En liten tur i hagen i dag var nedslånde når det gjelder spiring og tegn til liv. Totalt fraværende!  Roser, spirea, magnoliatre og epletre Akk ja Ok, vi venter. Har vel egentlig ikke noe annet valg Den gamle stien til uthuset, frossen og nediset. Klikk her for å se mer vår.