Innlegg

Viser innlegg fra oktober 14, 2012

FISKELYKKE, FANTASTISK, IKKE SANT?

Bilde
 VESTFOLDNABOENS EVNER SOM FISKER ER HERVED OFFISIELT GODKJENT AV NORDLENDINGEN. Bare se hva han kom på mitt kjøkken med: Sei og hyse Makrellen er god på høsten og Bare se på den delen av fangsten som havnet på min benk: De er jo vakre! Jeg renset og renset, fileterte og skar i biter. Litt grisete å gjøre på et vanlig kjøkken, men med god planlegging så går det strålende. Nå ligger det 6 middager klar i vår fryser til bruk utover høsten. Torsk og lyr Fersk stekt makrell nam nam Dagen i dag feiret vi med lekre, sprø makrellfileter. Fileter fisken, vend den i mel, salt og pepper blanding. Den må stekes i stekesmør. Du ser når den er ferdig, løsner fra bena og skifter farge. Husk! Veldig viktig! Ikke overstek fisk. Den steker faktisk ei god stund etter at den er tatt av panna.  Fisk kan jo også godt serveres rå.  Du spiser jo både sushi, sashimi, røkt og gravet fisk.