EN HELT NY SMAK TIL AND Av og til blir appelsinsausene jeg lager litt tynne og smaker egentlig ikke så mye. Ikke denne her nei, utrolig rik og fyldig smak. Lett å lage og denne kommer nok tilbake på vårt bord ved neste korsvei. Så var det bare å sette i gang Oppskrift 3-4 personer 2 sjalottløk 1ss smør 1ts hakket rød chili 2 dl hvitvin el. silt sky, kraft, fond(veldig salt) 2 dl presset appelsinsaft el(juice) 2 dl creme fraiche 1/2 ts salt kvernet pepper Litt revet app. skall Finhakk løk og blancher, ha i chili, hvitvin/sky og app. juice. La det syde i 10 min. Tilsett creme fraiche og la det koke i ytterlige minutter. Smak til med revet app. skall og salt og pepper Denne er overraskende god, den beste saus til and jeg har. Smaker også flott til fiskefileter. Klikk her for å se flere oppskrifter.