Innlegg

Viser innlegg fra mars 10, 2013

VIL IKKE VÅREN KOMME SÅ ORDNER JEG LITT VÅR SELV

Bilde
DET ER JO EN ENKEL SAK Å FÅ TIL LYSEGRØNNE SPIRER INNOMHUS Avleggere og frø fra fjoråret , godt beskyttet av plast som hjelper holde på fuktighet og varme.  Litt uklart kanskje Pelargonien er klar Er alltid usikker på denne tiden av året om det er mulig å få til noe for utplanting i mai /juni.  Stuelønn i vårprakt Ca 1,20 før den slår ut Bare vent å se hvordan den blir ved utgangen av august. Den står lunt i skyggen ved trappa og imponerer. 

DAGENS VÆRMELDING

Bilde
- 6 OG SNØ I LUFTEN ! ! ! Det var ikke meningen å bruke bloggen til væropplysninger, men nå er jeg såå klar for vår. Disse værgudene har helt gitt opp. De klarer ikke å holde orden på noe. Det har ikke vært nedbør her på flere uker og temperaturen har vært så lav. Dette lover ikke godt for roser og andre planter i hagen. Det gjenstår å se om de klarer å overleve. I mens trøster jeg med med bilder fra tidligere år og forskjellige tidskrift med hage og blomstrende planter. Denne Påfugløye besøkte oss  ifjor Humøret stiger litt når jeg trøster meg med slike minner.

SKILLEVEIER I LIVET

Bilde
AVSKJED OG AVSLUTNING Det er av de vanskeligste ting vi mennesker gjør. Sangerlivet mitt er over og svært mange minner og svært mange opplevelser sitter som små gylne nuggets i mitt halsekjede. Har det vært noe negativt, så kan ikke jeg huske det. Å få være med i et kor av den kvalitet Bel canto er, er berikende. Hva jeg har lært og hvordan jeg utviklet meg , det vet bare jeg, men en ting er klart kommer det et liv etter dette så skal jeg være sanger da og. Kulturpris i Hjertnes 2012  Jeg er takknemlig.