Innlegg

Viser innlegg fra januar 23, 2011

Når vi pakker kofferten

FOR Å TA OSS EN LAAAANG HELG I BODØ Da er det mye som må ordnes. Men egentlig mye mindre enn jeg tror

Dagens utfordring

Bilde
Godt jobba SÅ BRANTE JEG AV 500 KALORIER IGJEN Bare tenk hvor fornøyd jeg er. Skoa har vært med ei stund, de taes bare av i enerom.

BARE FOR OSS TO SOM BOR HER

Bilde
VI SKAL JO OG HA DET HYGGELIG Der for koser vi oss av og til med å dekke opp og lage en treretters. Hoved retten var lam med rotgrønnsaker i fine strimler og timianpoteter. Forrett Til forrett hadde vi bare butterdeigsputer med fyll og til dessert var det flere puter med aprikosmarmeladefyll, melisdryss og vaniljekesam

POTETER MÅ VARIERES VET DU

Bilde
RÅSTEKTE POTETER Bakt med timian, olje og salt under lokk. Den enkleste og letteste måten jeg tilbereder poteter på. Dessuten ser det bra ut, smaker godt og du spiser mindre enn om du bare kokte dem.

NOE AV DET JEG KJØPER OG HAR I BEREDSKAP

Bilde
  JEG KAN ALTSÅ IKKE LAGE BUTTERDEIG SELV Men butikken har utmerket vare. Slik ser de ut rett fra pakken. Og slik kan de serveres.   FYLL TIL  BUTTERDEIGS PUTER Kjevle hvert flak i lengderetning forsiktig, til den er ca 20 cm lang, del i ca 6 strimler ca 3-4 cm brede. Legg en liten ts fyll på enden av strimlen pensle med egg (lim) brett over og klem sammen. Nå ser de ut som små puter, pensle med egg før steking midt i ovnen 200 C i ca 12-14 min. Følg med smaker best gyllen Fyllet Hakkede tørkede tomater Matolje Hvitløk parmesan Det blir nytt fyll hver gang, jeg klarer ikke å bestemme meg for hva som er best. Noen ganger varierer jeg med tint spinat eller corzionpølse, men som sagt dette er ikke ferdig utforsket. De er og deilig som små desserter med mango eller aprikosmarmelade inni Da serverer jeg dem med vaniljesaus eller kesam 

HVERDAGSMAT

Bilde
MAN MÅ JO HA MAT Gravet ørret Og så må man finne billige, kalorifattige, men smakfulle måltider. Denne gangen hentet jeg fram en liten bit gravet fisk for å ha ved siden av egg og salat. Lagt opp fint, med en god kopp te til så var jeg nesten salig. Kan det være sult som gjør det, tro?