Innlegg

Viser innlegg fra juni 12, 2011

FREMTIDEN ER LYS

Bilde
  IALLEFALL PÅ BÆRFRONTEN I VÅR HAGE.  Vi har fire sorter og jeg vil ikke ha jobben med flere. Så det får bli med disse.  Aronia Svartsurbær Bærhøsten ser ut til å bli strålende i år, med ett hederlig unntak .  Rips Jordbærene druknet nesten i Skvallerkål. Jeg tømte bedet helt og omplantet jordbærplantene med duk for å verne mot ugress. Det tar nok ei stund før de gir stor avling.  Det ser litt stusselig ut  Solbær 

DEN SISTE

Bilde
NYANSKAFFELSEN ER ET KJÆRT BARN Slik ser den ut nå Slik skal det bli Derfor har den mange navn: Rose Helenea, Honningrose, Lykkefund og Old rambler. Det er bare dem jeg fant.                                                                            

LUNT UNDER "STORSEILET"

Bilde
DER KAN DET BLI BÅDE LUNT OG KOSELIG Der er det utrolig hyggelig En ettermiddagskaffe med i god bok, passer fint for meg.

EN LITEN TUR I HAGEN

Bilde
KAN RESULTERE I ENT HELT VELL AV BILDER Stormarikåpe OG RESULTATET ER HER. Nellikene varmer seg på steinmuren Her er jo litt av hvert   Dagliljene er så elegante 

HAGENS DRONNING

Bilde
PEONENE VISER SEG FREM. Det er allikevel et gammelt ordtak som dukker opp: Easy come, easy go Overdådig ei kort stund De varer nemlig ikke så lenge, og hvis regnet pøser ned så varer de enda kortere. Desto viktigere er det å nyte dem mens man kan.

SÅ ER SEILET SATT

Bilde
OG SOMMERENS SEILAS KAN BEGYNNE Istarten er der jo mye jobb, en kurs som må settes og mange skjær å forsere. Men før eller senere kommer vi over i smulere farvann. Da kan vi sitte ned og nyte seilasen. Dette er bare starten Grønnfargen er iallefall på plass Hvem vet hvor den bringer oss, men den blir så bra som vi skaper den.

ANLEGGSARBEIDET DEL 5

Bilde
RESULTATET BLE UVENTET BRA Legg til bildetekst Vi fikk faktisk en hage som ble litt større og litt åpnere. Et vanskelig og ubrukelig område av hagen vår som jeg på mange måter hadde gitt opp. Det har nå potensiale til å bli både lekker og tiltalende. Hvor mye masse og matjord vi måtte ha oppi grøfta? Det orker vi altså ikke å snakke om. Men han med mest muskler i huset la ned mange timer med jobb, MANGETIMEROGFLEREDAGER.

DET FORTSETTER OG FORTSETTER. DEL 4

Bilde
 BERLINMUREN I VÅR HAGE? Høyt nok Det blir vel bed engang, men ikke i år. Klikk her for mer.

NÅ ER VI KOMMET TIL DEL 3

Bilde
HVORDAN SKAL DETTE ENGANG BLI ET VAKKERT BED IGJEN? Etter ca tre ukers venting så kom MUREN opp. Den kan i størrelse måle seg med de verste murene rundt om i verden. Sånn kjennes det. Og regnet silte og silte. Flere episoder her Grus og mur,ja,ja.

TIDLIG VÅR

Bilde
DEN VAKRE SYRINEN må man jo ta med inn for å forlenge og forhøye Er det noe å tilføre her? gleden og nytelsen.

FOCCATIA TIL JENTEKVELDEN

Bilde
DER ALLE SKAL BIDRA Da laget jeg en foccatia. Min vanlige hvetedeig, som passer til alt, den ble den lekreste brytebrød. Ser lekkert ut?