KYLLINGFILETENE ER OFTE MED PÅ PÅ MIDDAGSMENYEN,
Denne gangen er det SITRONMARINERT KYLLING 4 porsjoner 4-6 kyllingfileter Salt og pepper Smør eller olje Marinade 2 sitroner saften av 1 dl olivenolje 2 hvitløkbåter, hakket Litt grovkvernet pepper Grønnsaker 1 sjalottløk Smør el. Olje 400 gr sukkererter 250 gr reddiker ½ dl hvitvin Salt og pepper Fremgangsmåte: Bland alt til marinaden i en dobbel plastpose og legg filetene i noen timer gjerne over natten. Tørk dem og stek dem på begge sider 5-6 min. La dem hvile mens du freser løken blank. Tilsett grønnsakene og vin og damp til grønnsakene er gjennom varme, men fortsatt sprø. Smak til med salt/pepper. Filetene kan serveres med ris eller brød, men saltkokte poteter er også godt: SMAK underveis for å være sikker på krydring før du serverer. Mmmm.. deilig ikke sant?