Innlegg

Viser innlegg fra juni 22, 2014

OPPSKRIFTEN PÅ SITRONMARINERTE KYLLINGFILETER

Bilde
DET VAR MER I DEN MARINADEN ENN SITRON Dette var slik vi brukte den ved første forsøk:Grillpinner, dipsaus, minifocaccia og litt hurtigstekte grønnsaker. Noen timiankvister var og med Dagen etter brukte vi resten av den marinerte kyllingfiletene i en god lunsjsalat.  Salaten heter tøm kjøleskapet for rester Det var lett å bli fornøyd med denne måten å bruke kyllingfileter på. Det fins sikker flere gode marinader man kan bruke for å få smak i de ellers litt tamme kyllingfiletene. Det kommer jeg til å utforske litt etter hvert, men først skal du få oppskriften på denne marinaden. Oppskrift 2 sitroner, saft av 0,5 dl olje  2 fedd hvitløk el. etter smak, finhakket 2-3 stilker timian salt og pepper Dette blandes i en bolle eller i en dobbel plastpose. Del filetene i biter som passer til å tre på grillspyd, eller hvis du vil bruke dem annerledes så kan de være hele. De må minst ligge 1 t  i kjøleskap  i marinaden. Hele kyllingbryst kan godt ligge over natten.