Innlegg

Viser innlegg fra september 2, 2018

MARINERTE SVINEKOTELETTER MED ASIATISK INSPIRASJON

Bilde
DE BESTE SVINEKOTELETTENE ER JO NAKKEKOTTELETTER Hvordan kan jeg si noe sånt? Er ikke dette en smakssak som man gjør seg opp sin egen mening om? Jo, slik er det jo og. Men for å forsvare meg litt, jeg siterer kokker som har dette som fag, og sammen med min egen erfaring, der smaken alltid er det viktigste.  Kjøtt smaker bedre når det er litt fett og det må være festet til det naturlige beinet for å bli saftig og få bedre smak enn det kjøttet som er uten. Under steking smelter det meste av fettet og forsvinner, eller så kan du vente til etter steking med å skjære fettet bort. Du verden dette var litt av en preken. La oss heller gå til oppskriften som er beregnet til både vanlige koteletter og nakkekoteletter. Dette kunne like godt være oksekjøtt   Vi bruker kotelettet med jevne mellomrom, dette er mat som ofte kommer på tilbud i min nærbutikk. De er altså billige, jeg synes de er lette å variere med og vi liker dem. Hva er det da å tenke på? Vel, det var jo dette med variasj