Innlegg

Viser innlegg fra november 10, 2019

DETTE HØRES LITT RART UT, CONFITERT AND, SERVERT I RISPAPIR ? ? ? ?

Bilde
DET OFFISIELLE NAVNET ER  CRISPY DUCK MED HOISINSAUS I PANNEKAKE. Det serveres på alle kinesiske restauranter med respekt for seg selv. En gang i London bestillte jeg Pekingand og fikk dette. Har egentlig ikke smakt det igjen før tilfeldig på et restaurantbesøk i Bodø i 2015. Du store verden, er det så lenge siden? Det besøket har vært gjentatt ved enhver given anledning. Like smakfullt gledelig hver gang. Så fant jeg plutselig oppskriften på dette på ei nettside. Som så ofte før, så klarer jeg ikke å la være å prøve. Opprevet, confitert and Oppskrifte 2 ferdig confiterte andelår 1 pakke kinesiske pannekaker el.  Vårløk agurk pære Hoisinsaus Jeg brukte ferdig confiterte andelår for å slippe den jobben.  Fyllet ligger klar Rispannekaka ble fuktet, fyllet lagt i; Ferdig pakket, klar til smak Jeg synes dette smaker veldig godt i min munn. Bordkameraten, spisefølget, smakspanelet også kalt ektemann, han var ikke like begeistret, men det var liksom helt ok,