Innlegg

Viser innlegg fra april 7, 2019

SITRON KREM ELLER LEMONCURD?

Bilde
ER DET SÅ NØYE ? DET ER DET SAMME HVA DU VIL KALLE DET, DET HAR EN ALDELES LEKKER OG DEILIG SMAK, OG DET ER NOK FOR MEG. Hvis du ikke har vært borti denne kremen, så har du noe tilgode. Hvis du har smakt det før, da vet du hva jeg snakker om. For et par dager siden var jeg i et selskap med del damer som, blandt mye annet lager god mat.  Der ble det servert en gammel kjenning, sitronkrem. Det er utilgivelig av meg at jeg har glemt å lage denne nydelige kremen. Derfor er det godt at jeg ble minnet på dette. Du får lyst til å smake gjør du ikke. Altså satte jeg igang. Først fant jeg fram til den gamle oppskrifta som jeg hadde brukt tidligere. Den finnes her Kan huske at den ikke ble helt vellykket, så derfor tenkte jeg det var lurt å finne en ny oppskrift. Oppskrift: 2,5 dl freskpresset sitron og appelsinsaft 2 Sitroner finrevet  skall av 300 gr sukker 2 egg sammenvispet  1 eggeplomme sammenvispet Du bruker en kjele, glassbolle, el. lignende og setter den i en større k