Innlegg

Viser innlegg fra januar 29, 2012

PAPRIKA PÅ NYE VEIER

Bilde
DET TRENGER VI OGSÅ Glødene varm panne Denne gangen er de paprika og dens allsidighet som utforskes. Her har jeg laget en paprikapure med en liten røksmak. Kan for eksempel brukes som tilbehør til stekte kamskjell. Ferdig brent Slik har jeg brukt denne pureen med litt chili i og salt og pepper 

Gulrøtter kan brukes til så mangt

Bilde
DENNE GANGEN ER DET DEN DEILIGE Smørbrunet gulrotmos som står for tur Brunet smør 4-5 små gulrøttet skrellet og raspet 1/2 vanlig løk, renset og hakket 1 fedd hvitløk, hakket 100 gr smør Salt, pepper og saften av en halv sitron. Smelt smøret på høy varme og la det brunes til det er gyllent, og lukten er deilig nøtt og karamellaktig. tilsett gulrøttene, løk og hvitløk og sett ned varmen, legg på lokk og la dert småkoke til grønnsakene er møre, ca 15-20 min. Sil fra smøret, (du vil ikke ha mere av det) og mos gulrøttene. Jeg vil helst ha litt grovmos med litt tyggemotstand. Alt på plass i panna Krydre med salt pepper og sitron.