Innlegg

Viser innlegg fra april 24, 2011

2.påskedag

DAGEN FOR  DEN STORE HUSRENGJØRINGA Nå er krigen erklært. Mot støvkorn, som i den lave vårsola gir en slagskygge så selveste Kilimandjaro krymper seg. Mot fingeravtrykk og flekker i slike mengder at det ville vært enhver rettsteknikers drøm. Joho, her tar vi ansvar og rykker frem i samlet tropp med våpnene (klutene)i beredskap. Finnes det forresten en fornuftig resirkulereing på støv? Jeg mener, det må da være noe det kan brukes til? Fryseboksen av-iset og vaskemaskinen tømt for 2 gang allerede. Hvor er premieutdelinga sier jeg bare.

GRAVET LAKS SERVERT PÅ EN NY MÅTE

Bilde
GRAVET LAKS ELLER RØKT LAKS HAR JEG ALLTID I FRYSEREN. Innimellom dukker det opp nye bruksområder som er interessante. GRAVET LAKS Denne for eksempel: til 4-6 personer 400 gr gravet laks 3-6 kokte vaktel egg delt i to 4 små kalde kokte poteter i terninger 1 hakket rødløk 1 sylteagurk i terninger Saus 3 dl rømme 1 dl hakket dill 2 ts revet pepperrot Dette blandes. Vil du servere dette som en forrett eller en sommerlig forfriskning kan du kan du anrette slik: Legg laks, poteter, agurk og saus lagvis i et passe glass.  Avslutt med en skje saus, hakket løk et halvt vaktelegg og dill. Kan selvsagt og blandes i en bolle slik at alle kan forsyne seg der. klikk her for mer.