GRAVET LAKS SERVERT PÅ EN NY MÅTE

GRAVET LAKS ELLER RØKT LAKS HAR JEG ALLTID I FRYSEREN.

Innimellom dukker det opp nye bruksområder som er interessante.

GRAVET LAKS


Denne for eksempel:
til 4-6 personer
400 gr gravet laks
3-6 kokte vaktelegg delt i to
4 små kalde kokte poteter i terninger
1 hakket rødløk
1 sylteagurk i terninger
Saus
3 dl rømme
1 dl hakket dill
2 ts revet pepperrot
Dette blandes.
Vil du servere dette som en forrett eller en sommerlig forfriskning kan du
kan du anrette slik:
Legg laks, poteter, agurk og saus lagvis i et passe glass.
 Avslutt med en skje saus, hakket løk et halvt vaktelegg og dill.
Kan selvsagt og blandes i en bolle slik at alle kan forsyne seg der.

klikk her for mer.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?