Innlegg

Viser innlegg fra mai 12, 2019

FLØTEGRATINERTE POTETER

Bilde
DE FLESTE LIKER DET OG LAGER DET. IKKE JEG. JO, JEG LIKER DET, MEN JEG LAGER DET IKKE SÅ OFTE. DU VET, DET HAR VÆRT NOEN MISLYKKEDE FORSØK. Kanskje jeg må forklare meg litt.... hvordan kan man mislykkes med dette som er så vanlig, som alle kan? Slik så det ut, folien er tydelig tilstede Tja det kan selvsagt være vanskelig å forklare, litt lettvint tilnærming til oppskrifter på grunn av  litt overutviklet selvtillit,   eller kanskje helt gale oppskrifter. Dessuten har jeg litt motvilje mot å skure ildfaste former som har fullt av fastbrent fløte og ost. Kjøkkenhjelpa mi, som ellers stiller opp i tynt og tykt, han har og fått et litt plaget uttrykk nåt slike former har dukket opp. Tja, derfor, da tanken om gratinerte poteter dukket opp denne gangen, sjekket jeg med ham, og fikk klarsignal, men jeg lovet å trekke forma med aluminiumsfolie. Dessuten informerte jeg om at jeg hadde en ny og forbedret oppskrift. Oppskrift for 4 personer 10 stk poteter 3 dl fløte/matfløte 1 dl