Innlegg

Viser innlegg fra januar 16, 2011

LUNSJEN I DAG

Bilde
DET ET VIKTIG POENG FOR MEG Dette smaker deilig er å få litt variasjon. Derfor er lunsjen i dag annerledes enn lunsjen i går. Det er vanskelig eller ikke umulig. Et annet poeng, det smaker så utrolig deilig når du er ordentlig sulten. Det sies jo at sult er den beste kokk.

Inndoorwalking

55 MIN MED INTERVALLTRENING Instruktørene påstår at man forbrenner mellom 5-800 kalorier på ei slik økt. Det er vel sannsynlig å tro at jeg ikke klarer mere enn ca 500. Men det er jeg såre fornøyd med. Derfor har jeg det ganske jævlig i et par timer i uka for å ha det fint i de resterende timene. Bilder fra før og etter trening kan du bare glemme. Dette er ikke et sted for skrekk og horror, støtende bilder får du finne et annet sted.

MIDDAG ER FERDIG PLANLAGT

Bilde
 OG FERDIG INNKJØPT Middag 150-60 gr seifilet til hver, stekt under lokk uten fett. Krydret med litt salt og litt pepper og en god sprut med sitron. Det smaker godt. Her har jeg lagt hakket fenikkel og løk over, det er lurt å forvelle dette litt først ellers er de for harde(rå)når fisken er ferdig.Den kraften som blir i bunnen av formen er sååå god. Dette er en måte jeg serverer fisk på selv når det ikke telles kalorier.

MAGER KOST

Bilde
 Lunsj DET SER LITE UT Men det må det være når kaloriene telles. Ett egg med litt gressløk, stekt uten fett. 2 skiver mager skinke, en passe porsjon salatblader, en tomat, et dryss med bønnespirer og et stykke grovt brød, ca 200 kalorier. Det er viktig at man ikke  venter lengre enn 3 t før man spiser igjen. Neste måltid må også være planlagt ellers går man litt berserk. Sult og lavt blodsukker kan ikke jeg håndtere. Tanke og fornuft vil da være på ferie.

PÅ BILLIGSALG

Bilde
BILLIGKJØP Store fete kyllinger kr. 45,- pr stk. ikke dårlig. Må tenke litt på hva disse store flotte kyllingene skal brukes til.

PAK CHOY

Bilde
ET AV DE NYE BEKJENTSKAPER En grønnsak som smaker godt, kan brukes stekt dampet, kokt og rå. Den er dekorativ og spennende. Den smaker mye bedre enn kinakål, og har flere bruksområder. Finhakket ved siden av stekt kjøtt/fisk, dekorativ  og smakfull sammen med kamskjelleller sprø og frisk i stirfry retter. Du må nok på innvandrerbutikk for å få tak i denne. Den vietnamesiske damen der har sagt at det uttales: "pak choy". Det er jo denne butikken som holder meg med et utall av urter og smaksforsterkere.