PAK CHOY
ET AV DE NYE BEKJENTSKAPER
En grønnsak som smaker godt, kan brukes stekt dampet, kokt og rå. Den er dekorativ og spennende.
Den smaker mye bedre enn kinakål, og har flere bruksområder.
Finhakket ved siden av stekt kjøtt/fisk, dekorativ og smakfull sammen med kamskjelleller sprø og frisk i stirfry retter.
Du må nok på innvandrerbutikk for å få tak i denne. Den vietnamesiske damen der har sagt at det uttales: "pak choy".
Det er jo denne butikken som holder meg med et utall av urter og smaksforsterkere.
En grønnsak som smaker godt, kan brukes stekt dampet, kokt og rå. Den er dekorativ og spennende.
Den smaker mye bedre enn kinakål, og har flere bruksområder.
Finhakket ved siden av stekt kjøtt/fisk, dekorativ og smakfull sammen med kamskjelleller sprø og frisk i stirfry retter.
Du må nok på innvandrerbutikk for å få tak i denne. Den vietnamesiske damen der har sagt at det uttales: "pak choy".
Det er jo denne butikken som holder meg med et utall av urter og smaksforsterkere.
Kommentarer
Legg inn en kommentar