Innlegg

Viser innlegg fra februar 6, 2011

RATTATOILLE

Bilde
 Her var tilbehøret kylling ELLER SOM JEG SIER, DEN MEST LETTVINTE OG MEST SMAKFULLE GRØNNSAKSFORMA JEG VET OM Vi bruker den veldig ofte, sqash, tomater, broccoli og purre.  Masse god grønnsakskraft, saftig og smakfullt. Leter du etter tyggemotstand?  Nei, nei, nei det fins ikke her. Her er det brød klar til å bli med Oppskrift for 4 pers. 1 squash 2-3 tomater 1/2 brokkoli 4-5 cm purre Salt/hvitpepper Korianderfrø Kutt alt i passe biter, dryss over litt knuste korianderfrø eller timian eller bare salt og hvit pepper og ei ss rapsolje. Legges i ildfast gryte med lokk, inn i stekeovnen 180 C i 20-30 min. Noen ganger kutter jeg poteter i båter og lar dem være med på morroa. Det smaker forbasket godt

NÅR SKREIEN KOMMER

Bilde
I år fikk jeg tak i en av veldig god kvalitet. Kanskje perlemorsspillet og flakene kommer fram på bildet? Den ble selvfølgelig servert med den hviteste fineste lever du kan tenke deg,       poteter?  Vet ikke helt,bryr meg ikke så mye om poteter til flott fisk..