Innlegg

Viser innlegg fra juli 7, 2013

FISK PÅ GRILL I MANDALS SKJÆRGÅRD

Bilde
SLIK SÅ DE UT, FARGERIKE OG LEKRE     Flotte farver og fantastisk smak, men er det nok til alle? Det som var vanskelig , det var når fisken festet seg til grill-rista. Med et utvidet samarbeid klarte vi å få disse spydene stekt uten å miste noe særlig fisk.  Gjett om det smakte? Du vil vel kanskje vite hvordan vi gjorde det? Vel, innkjøpene ble gjort i den lokale fiskebutikken. 2-300 gr rød fisk, og 2-300 gr hvit fisk. Det de hadde i disken denne dagen var lekker rød sjø-ørret og hvit fast uer filet. Uer er et uvanlig valg, men det var det de hadde den dagen så vi prøvde. Det var veldig lett å få av skinnet, ørreten var vanskeligere, men det gikk. Da det var gjort skar vi den i passe stykker. Små løkene ble først forvellet, paprika og små tomater kom vekselvis på spydene. Deretter saltet, pepret og penslet vi dem med olje. Der lå de klar og ventet på den rødglødende ildmørja. Fisk stekes ganske fort, grønnsakene tar litt lengre tid, pass på. Dette ble servert til cousco