Innlegg

Viser innlegg fra april 16, 2017

SUSHI? NEI, MAKI? NNTJANEI

Bilde
EN HJEMMELAGET VARIANT SOM SMAKTE FANTASTISK GODT. Foranledningen var som så ofte før, en fredagskveld, familie samlet, helga starter og vårt lille kick off denne gangen var det jeg vil kalle maki-inspirert. Som du ser på bildet så ble resultatet vakkert, fargerikt og fristende.Smaken , som du er nødt å ta mitt ord for, var veldig god. Så flott dette ser ut med grønne wasabiperler Du ser det vel, mange forskjellige ingredienser. På gyllen bunn Det var litt forskjell på hva som ble lagt på fatene. Jeg skal lage en liste over de ingrediensene jeg kjøpte for å lage disse lekre munnfullene. Det er det nærmeste jeg kan komme en oppskrift Innkjøpsliste Salmalaks Avocado Syltet ingefær Agurk Chilimajones Wasabiperler Koriander Sorte sesamfrø Ponzo-olje P otetgull Papadam Jeg kjøpte salmalaks som allerede var kuttet i små biter. Disse bitene ble dynket i Ponzo(en type soysaus) og lagt til marinering et par timer. Avokadoen og agurken ble kuttet i biter.