DETTE HØRES LITT RART UT, CONFITERT AND, SERVERT I RISPAPIR ? ? ? ?

DET OFFISIELLE NAVNET ER  CRISPY DUCK MED HOISINSAUS I PANNEKAKE.

Det serveres på alle kinesiske restauranter med respekt for seg selv. En gang i London bestillte jeg Pekingand og fikk dette. Har egentlig ikke smakt det igjen før tilfeldig på et restaurantbesøk i Bodø i 2015. Du store verden, er det så lenge siden?

Det besøket har vært gjentatt ved enhver given anledning. Like smakfullt gledelig hver gang.

Så fant jeg plutselig oppskriften på dette på ei nettside. Som så ofte før, så klarer jeg ikke å la være å prøve.
Opprevet, confitert and
Oppskrifte

2 ferdig confiterte andelår
1 pakke kinesiske pannekaker el. 
Vårløk
agurk
pære
Hoisinsaus
Jeg brukte ferdig confiterte andelår for å slippe den jobben. 



Fyllet ligger klar

Rispannekaka ble fuktet, fyllet lagt i;
Ferdig pakket, klar til smak
Jeg synes dette smaker veldig godt i min munn. Bordkameraten, spisefølget, smakspanelet også kalt ektemann, han var ikke like begeistret, men det var liksom helt ok, sa han. Lettvint var det iallefall.

Ja, ja det blir nok ikke hver dag jeg lager Pekingand. Men neste gang jeg er på en kinesisk restaurant så stå den nok høyt på lista.
for flere retter med asiatisk vri, klikk her

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?