KYLLINGFILETENE ER OFTE MED PÅ PÅ MIDDAGSMENYEN,

Denne gangen er det 

SITRONMARINERT KYLLING

4 porsjoner
4-6 kyllingfileter
Salt og pepper
Smør eller olje
Marinade
2 sitroner saften av
1 dl olivenolje
2 hvitløkbåter, hakket
Litt grovkvernet pepper
Grønnsaker
1 sjalottløk
Smør el. Olje
400 gr sukkererter
250 gr reddiker
½ dl hvitvin
Salt og pepper
Fremgangsmåte:
Bland alt til marinaden i en dobbel plastpose og legg filetene i noen timer gjerne over natten.
Tørk dem og stek dem på begge sider 5-6 min. La dem hvile mens du freser løken blank. Tilsett grønnsakene og vin og damp til grønnsakene er gjennom varme, men fortsatt sprø. Smak til med salt/pepper.


Filetene kan serveres med ris eller brød, men saltkokte poteter er også godt:
SMAK underveis for å være sikker på krydring før du serverer.
Mmmm.. deilig ikke sant?





Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?