PRØV APPELSINSAUS M/ CREME FRAICH TIL ANDEBRYST

EN HELT NY SMAK TIL AND
Av og til blir appelsinsausene jeg lager litt tynne og smaker egentlig ikke så mye.
Ikke denne her nei, utrolig rik og fyldig smak. Lett å lage og denne kommer nok tilbake på vårt bord ved neste korsvei. 


Så var det bare å sette i gang


Oppskrift

3-4 personer

2 sjalottløk
1ss smør
1ts hakket rød chili
2 dl hvitvin el. silt sky, kraft, fond(veldig salt)
2 dl presset appelsinsaft el(juice)
2 dl creme fraiche
1/2 ts salt
kvernet pepper
Litt revet app. skall

Finhakk løk og blancher, ha i chili, hvitvin/sky og app. juice. La det syde i 10 min. Tilsett creme fraiche og la det koke i ytterlige minutter. Smak til med revet app. skall og salt og pepper

Denne er overraskende god, den beste saus til and jeg har. Smaker også flott til fiskefileter. Klikk her for å se flere oppskrifter.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?