ANDEBRYST MED EN KOMPOTT AV RØDLØK OG FENIKKEL
FESTMAT FOR AND OG MONS
Her er et av det mest uunnværlig tilbehørene til and jeg har oppdaget.
Så blank og fristende |
1 rødløk
1 fenikkel (omtrent samme volum som løk)
el 2 neper
3 ss sukker
1/2 dl balsamicoeddik
1/2 ts salt
Lag ruter i fettet på andebrystene og brun på begge sidene. La hvile i 10-15 min før du steker ferdig ca 6 min på hver side.
server dette med kompotten.
Pass timinga, dette er ikke godt for lite eller mye stekt, og slett ikke kaldt.
Fremgangsmåte:
Kutt løk og fenikkel i små biter. La sukkeret smelte i panna og ha i smør og eddikførst så løk og fenikkel.
Dette skal surre i panna i minst 15 min. Fenikkelen må få tid til å bli mør.
følg linkenløkkompott
TIPS:
Vær nøye med sukkersmeltinga, for lite gir harde klumper, og for mye gir brent smak på alt. Etter det trengs ikke noe påpass. Min sto i minst 20 min før jeg var feredig til å severe den.
Da smakte den og vanvittig godt.
Ei oppskrift fra nettet
Klikk her for mer and.
Kommentarer
Legg inn en kommentar