FISKELYKKE, FANTASTISK, IKKE SANT?

VESTFOLDNABOENS EVNER SOM FISKER ER HERVED OFFISIELT GODKJENT AV NORDLENDINGEN.
Bare se hva han kom på mitt kjøkken med:



Sei og hyse




Makrellen er god på høsten og


Bare se på den delen av fangsten som havnet på min benk:

De er jo vakre!
Jeg renset og renset, fileterte og skar i biter.
Litt grisete å gjøre på et vanlig kjøkken, men med god planlegging så går det strålende.
Nå ligger det 6 middager klar i vår fryser til bruk utover høsten.




Torsk og lyr


Fersk stekt makrell nam nam
Dagen i dag feiret vi med lekre, sprø makrellfileter.

Fileter fisken, vend den i mel, salt og pepper blanding. Den må stekes i stekesmør.
Du ser når den er ferdig, løsner fra bena og skifter farge.
Husk! Veldig viktig!
Ikke overstek fisk. Den steker faktisk ei god stund etter at den er tatt av panna. 
Fisk kan jo også godt serveres rå. 
Du spiser jo både sushi, sashimi, røkt og gravet fisk. 





Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?