SORBET AV APPELSIN
DENNE ER ALDELES NYDELIG, M-M-M-M SÅNNE GODE SMAKER
Vi kan få en lekker dessert på kort tid.
Oppskrift
6 appelsiner saften av
50 g sukker
Miks saft og sukkeret sammen, sett inn i fryser, ta blandingen ut og inn av fryseren med ca 2-3 min mellomrom og pisk godt hver gang til det blir is. Bruk en gaffel . Har du ismaskin så følger du bare fremgangs-måten til maskinen
Server dette i kuler lagt i fine glass eller skåler, ha gjerne en kule med vanlig vaniljeis sammen med sorbeten. Noe som knaser og er sprøtt passer og bra til. En tørr småkake er fint, pepperkake, eller mørdeigskaker.
Et annet forslag er
Nelliksukker:
2 dl sukker
2 ts nellik
1 ss kavring
Smelt sukkeret gyllent sammen med nellik. Hell på en silikonmatte eller en godt smurt rustfritt brett. Når det er kaldt knuses det med kavring i morter til fint pulver. sikt dette utover silikonmatte eller smurt bakepapir, smelt det i ovnen igjen til det er gyllent.
Dette en av de letteste desserter å lage, den er og så frisk etter en av kraftig krydrede og mektige gryterettene jeg har. De dagene jeg lager indisk er denne obligatorisk.
Vi kan få en lekker dessert på kort tid.
De frister, gjør de ikke |
Oppskrift
6 appelsiner saften av
50 g sukker
Miks saft og sukkeret sammen, sett inn i fryser, ta blandingen ut og inn av fryseren med ca 2-3 min mellomrom og pisk godt hver gang til det blir is. Bruk en gaffel . Har du ismaskin så følger du bare fremgangs-måten til maskinen
Server dette i kuler lagt i fine glass eller skåler, ha gjerne en kule med vanlig vaniljeis sammen med sorbeten. Noe som knaser og er sprøtt passer og bra til. En tørr småkake er fint, pepperkake, eller mørdeigskaker.
Et annet forslag er
Nelliksukker:
2 dl sukker
2 ts nellik
1 ss kavring
Smelt sukkeret gyllent sammen med nellik. Hell på en silikonmatte eller en godt smurt rustfritt brett. Når det er kaldt knuses det med kavring i morter til fint pulver. sikt dette utover silikonmatte eller smurt bakepapir, smelt det i ovnen igjen til det er gyllent.
Dette en av de letteste desserter å lage, den er og så frisk etter en av kraftig krydrede og mektige gryterettene jeg har. De dagene jeg lager indisk er denne obligatorisk.
Kommentarer
Legg inn en kommentar