CHAMPAGNEDESSERT HØRES RETT OG SLETT GODT UT


DET FÅR VI KALLE DESSERT FOR OSS VOKSNE
FRUKT I CHAMPAGNESAUS

1 eggehvite
1-5 dl champagne
Melis eller sukker
fersken eller eple
Brunt sukker
evt allehånde


2-4 personer
Mengden frukt avgjør det.
forvarm ovn med grillelementer til 220 grader
Skivet frukt legges takstein i langpanne. Strø over brunsukker og allehånde
Sett under grill til sukkeret er karamell, forsiktig, blir fort brent
Pisk eggehviten. Hell litt og litt Champagne i mens du pisker for full hastighet.
Smak til med melis til skummet ikke lenger er bare syrlig, men ikke for mye, det skal være champagnesyrlig ikke dessertsøtt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

KALVESTEK I LEIRGRYTA