KALD PASTASALAT ER GODT OG VELDIG METTENDE
YNGRE SØSTRE OG ANDRE SLEKTNINGER, ALLE TILFØRER DE NOE MINNEVERDIG FOR GANEN OG KJØKKENET VÅRT. HUN SOM KOM MED DENNE OPPSKRIFTEN GÅR UNDER BETEGNELSEN SØSTER
Denne gange er det en salat som skal brukes som hovedrett.
Det er en salat som passer fint hvis du har tenkt å ha en tur i det fri, en varm St.Hansaften, eller med barnebarn på stranda en lang sommerdag. En piknik for litt mer voksne, eller rett og slett som mat til en bokklubbkveld her i stua.
Dette kan du lage god tid i forveien og det er ingen problemer med å fakte det med et stykke. Det kan jo være at matpakken skal få hvile av og til.
Piknik kurven er klar i bakgrunnen og slik ser pastaen ut uten scampi. |
PASTASALAT MED SCAMPI, KYLLING
2- 3 kyllingfileter
16 scampi el.reker
2 vårløk(sjalott/purre/pipeløk)
4 sherrytomater
400 gr. Ferdigkokt pasta
Salt og pepper
DRESSING:
5 ss olivenolje
2 ss søt soya
2 fedd hvitløk
Fersk klippet koriander
Saften av en lime
Denne kan serveres både varm og kald. Det er dressingen som gjør denne salaten til noe spesielt. Hvis den endres så blir dette en veldig kjedelig og flar pastasalat.
Stek kyllingfiletene og scampien på forhånd.
Om du vil servere denne retten kald, må du koke ferdig pastaen først, skylle den godt mens den kjølner.
Flere oppskrifter? Klikk her.
Kommentarer
Legg inn en kommentar