FORRETT MED CHÈVRE
ARTIG MED INNBAKT CHÈVRE
2 plater butterdeig
chèvre naturell
strimlede soltørkede tomater
spinat frest i olje
pinjekjerner
1 egg
Kjevle platene tynne, like store og snitt i like store firkanter med kaketrinser.
Fordel ost tomat, spinat og pinjekjerner, lag små puter limt med egg, stek i 10 min på 225 grader.
Ikke noe særlig fiksfakserier, men denne får deg til å virke helt proffesjonell
2 plater butterdeig
chèvre naturell
strimlede soltørkede tomater
spinat frest i olje
pinjekjerner
1 egg
Kjevle platene tynne, like store og snitt i like store firkanter med kaketrinser.
Fordel ost tomat, spinat og pinjekjerner, lag små puter limt med egg, stek i 10 min på 225 grader.
Ikke noe særlig fiksfakserier, men denne får deg til å virke helt proffesjonell
Kommentarer
Legg inn en kommentar