ANNERLEDES MARENGS
MARENGS OG BÆR PÅ SUKKERBRØD.
EN VERDIG AVTAKER FOR MULTEKEREMEN
Makeløs ny måte å tenke dessert på. For ikke å snakke om hvor enkelt dette er.
Oppskrift
1 sukkerbrødbunn
1 boks cremè fraich
3 eggehviter
2 dl sukker
Bær etter valg
Sukkerbrødbunn deles og de friske el frosne bær legges mellom, du bør kanskje og ha dem på toppen.Det er jo fritt valg, jeg brukte multer.
Fordel rømmen utover bærene, og fordel den stivpiskede eggehviter på toppen.
Sett den så inn i forvarmet stekeovn på 200 grader C i ca 15 min på øverste rille.
Serveres rett fra ovnen, den smaker best varm.
EN VERDIG AVTAKER FOR MULTEKEREMEN
Makeløs ny måte å tenke dessert på. For ikke å snakke om hvor enkelt dette er.
Oppskrift
1 sukkerbrødbunn
1 boks cremè fraich
3 eggehviter
2 dl sukker
Bær etter valg
Sukkerbrødbunn deles og de friske el frosne bær legges mellom, du bør kanskje og ha dem på toppen.Det er jo fritt valg, jeg brukte multer.
Fordel rømmen utover bærene, og fordel den stivpiskede eggehviter på toppen.
Sett den så inn i forvarmet stekeovn på 200 grader C i ca 15 min på øverste rille.
Serveres rett fra ovnen, den smaker best varm.
Kommentarer
Legg inn en kommentar