ANNERLEDES MARENGS

MARENGS OG BÆR PÅ SUKKERBRØD.
EN VERDIG AVTAKER FOR MULTEKEREMEN
Makeløs ny måte å tenke dessert på. For ikke å snakke om hvor enkelt dette er.



Oppskrift
1 sukkerbrødbunn
1 boks cremè fraich
3 eggehviter
2 dl sukker
Bær etter valg

Sukkerbrødbunn deles og de friske el frosne bær legges mellom, du bør kanskje og ha dem på toppen.Det er jo fritt valg, jeg brukte multer.
 Fordel rømmen utover bærene, og fordel den stivpiskede eggehviter på toppen.
Sett den så inn i forvarmet stekeovn på 200 grader C i ca 15 min på øverste rille. 
Serveres rett fra ovnen, den smaker best varm.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

KALVESTEK I LEIRGRYTA