JULI I HAGEN

MELLOM REGNBYGER OG VIND SÅ BLIR DET TID TIL Å KIKKE LITT I HAGEN

Det ser virkelig ut til at hagen har hatt en fin sommer. Bedre enn ventet. Plantene trives jo ikke best når solen steker og varmen dirrer. Det ser ut til at denne sommeren hvor plantene i stort sett har måttet klare seg selv, den har vært bra for de fleste.
Javel, så har jo værgudene stått på med vanning både i tide og i utide. Mengder av sol har de og pøst på med. Det er nok bare vi mennesker som må ha litt mindre vind og høyere temperaturer for å tro på sommeren.
Pelargonia
Denne har for eksempel lekt at den var et vakkert brudeslør i skyggen der på veggen i hele sommer,
Blomkarse
Gryte med den årvisse blomkarsen er en evig vinner, den kommer til å glede oss til langt utover høsten

Klematisen "Pernille"

Den gjør sitt beste mot steinmuren, og jeg er fornøyd med størrelsen dette første året. Håper på å overvintre den, så får vi se hva den klarer i løpet av neste sommer.
Georginer og Floks

Den rosa drømmen i hagen. Georginene har fått lov til å vokse i potter i år. Det er den eneste metoden vi har for å berge georginene mot sneglene.
Syrinhortensia

Denne busken er utrolig flott i år, egentlig får man ikke et godt nok inntrykk på bildet. Nå, utover i august når kveldene mørkner, da står den faktisk å lyser litt i skumringen. Etter hvert så blir de hvite klasene svakt grårosa, litt som denne bloggeren. For å ha det helt klart, ikke noe rosablogg her, gråblogg passer bedre.
Mer hage, klikk her

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?