LETTVINT SEI I PANNE

DEN MEST LETTVINTE MIDDAGEN DU KAN TENKE DEG.

Nå for tiden er jeg urte etter å få variasjon på fiskemiddagene våre. Det kan trenges for ellers blir vi lei av å få det samme servert hver gang vi skal spise fisk. Vi vet jo alle hvor viktig det er å spise fisk ofte for helsas skyld. Jeg er jo og av den mening at fisk er godt.
Dessverre har prisene i fiskedisken steget helt utrolig. Det kan være en ide å kikke på hva du får av frosne varer.


Klar til sausen
Oppskrift
800 gr seifilet, renset for skinn og ben
2 ss smør
2 ts salt
1 dl persille
1 ss hvetemel
3 dl vann


Del fiskestykkene i passe porsjonsstykker og dryss dem med salt
  • Ha smør i bunnen av en stekepanne og ha i fiskestykkene.
  • Finhakk persille og pisk sammen med hvetemel og vann.
  • Hell sausen over seien, legg på lokk og damp fisken til den er ferdig, ca. 10 minutter.
  • Rist på stekepannen av og til så det ikke brenner seg fast i bunnen.
Server fisken med kokte poteter og en frisk salat.
Tenker dette var en billig, lettvint og god hverdagsmiddag. Vi kan jo ikke ha fest hver dag, vet du.




Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?