KYLLINGSUPPE MED KOKOSMELK

NÅR VI BESØKER ANDRE KJØKKEN FÅR VI DE DEILIGSTE MATRETTER MED DE MEST SPENNENDE SMAKER.

Denne gangen var middagen i en av søstrenes kapable hender.
Suppe en sen kveld i februar. Etter en lang reisedag, familiebesøk og forestillingen "Vett og Uvett".
Jeg lover deg, det smakte fantastisk. Kyllingsuppe med kokosmelk. Nam- nam.



Strålende gul og varmende som ei sol en kald februardag



Oppskrift til 4 personer
2 kyllingfileter
3-4 dl kraft
1 løk
2 fedd hvitløk
olje
1/2 ts gurkemeie
1/2 ts malt koriander
1/2 ts kajennepepper
1-2 ss sitronsaft
liten boks kokosmelk

Kutt og glaser vanlig løk og 2 fedd hvitløk i olje. Kutt kyllingfiletene i strimler ha kjøttet og karri oppi til løken, surr det litt, hell over kjøttkraften og  kok opp. Tilslutt har du i resten av krydderet.
Spe med kokosmelk til ønsket konsistens. Smak til med salt eller kanskje du ønsker å korrigere noen av de andre av krydrende. Du kan spe til det er konsistens som suppe eller litt mindre kraft og melk til en gryterett.
Jeg serverer dette med pasta bånd, men ris eller brød passer og fint.

Fersk klippet koriander smaker veldig godt å drysse over hver tallerken.
Dette smakte veldig godt.
Klikk her


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?