LINSESUPPE

HARIRA

Jeg bruker helst linser og bønner som ikke trenger bløtlegging, men enhver gjør som man vil. Det blir ingen forskjell i




Ser godt ut ikke sant?
Oppskrift og fremgangsmåte

1 1/2 l hønsekraft fra egen kraft eller buljong
1 pakke linser helles oppi, 2 hele finhakkede løk(rød el vanlig)


2 ss finhakket fersk persille
1 finhakket chili
2 fedd finhakket hvitløk
2 bokser hakkede tomater
Dette reduseres(koker inn) ca 1 time

Du kan og ha i 
1 boks kikerter og 
2 -3 kuttet ferdigstekte kyllingfileter, det hele gies et nytt oppkok til ertene er varme, skal ikke koke i stykker.
smak til med salt og pepper.

Dryss 2-3 ss fersk hakket koriander og persille
over hver tallerken når du serverer.


Baconterninger gir en veldig god smak, istedet for kylling, chorizo pølse eller annen grov, sterk pølse gir en hel middag.
Ikke vær redd for hvitløk og chili, det gir bare en behagelig varme, tar du med alt så får du og ei strålende suppe.

Klikk her for flere supper.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?