DET VAR DEN INDISKE GREEN GARLIK KYLLINGEN

EN VELLYKKET MIDDAG
De yngste syntes den var for sterk, vi voksne ble litt varme i toppen, men alle likte smaken. Enkel å lage, alt arbeidet ligger i forberedelsene. 




Green Garlik Chicken

For 4 personer
800 g befri kylling
1 ss salt
1 ss hvitvinseddik
4-6 fedd hvitløk
6 stk grønn chili
1 ss gara masala
10 gr fersk koriander
2 ss yoghurt naturell


Kutt kyllingen i ønsket størrelse. Ha salt og eddik på kyllingbitene. Forsøk å presse litt vann ut fra kyllingen med hendene.
Bland resten av ingrediensene i en blender. Fordel denne pastaen på kyllingstykkene, og mariner i 6-8 t. Stek kyllingen i 20-25 min i ca 220 C°.
Denne ble jeg helt forelsket i. Den ble marinert i bare 3t. Det var sterkt nok for oss, men den kan godt tåle mer.Du avgjør styrken etter hvor lenge den ligger i salt og eddik

Serverte den med ris, nan og friske skav av gulrot, agurk og rødløk og det var det.


En av mine favoritter.

Oppskrift fra A-magasinet. Den første inder som slo seg ned og startet restaurant i Norge. Dette har vært hans spesialitet.
For flere kylling oppskrifter, klikk her. For mer indisk, klikk her.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?