VARM SUPPE OM SOMMEREN?

DET TRENGS DET OG MED DE TEMPERATURENE VI HAR HATT HITTIL I ÅR
VARM OG PROTEINRIK SUPPE
Linsesuppe er velsmakende, noe alle liker, full av næring, lett å lage, passer altså utmerket inn på mitt kjøkken.



OPPSKRIFT
1 1/2 l hønsekraft fra egen kraft eller buljong
1 pakke linser helles oppi,2 hele finhakkete løk(rød el vanlig)


2 ss finhakket fersk persille
1 finhakket chili(kan utelates)
2 fedd finhakket hvitløk
2 bokser hakkede tomater(kan utelates)
Dette reduseres(koker inn) ca 1 time

Du kan og ha i 
1 boks kikerter og 
2 -3 kuttet ferdigstekte kyllingfileter, det hele gies et nytt oppkok til ertene er varme, skal ikke koke i stykker.
smak til med salt og pepper.

Dryss 2-3 ss fersk hakket koriander og persille
over hver tallerken når du serverer.

TIPS
Baconterninger gir en veldig god smak, istedet for kylling, chorizo pølse eller annen grov, sterk pølse gir en hel middag.
Tar du med alt jeg har satt i kan utelates på , så får du ei strålende suppe.

Til og med det er den grei til.
Lag en stor porsjon, spis det du og familien orker, og frys ned i små porsjoner. Tines veldig lett i mikroen.
Enda ei linsesuppe finner du her.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?