KYLLINGLÅR MED ESTRAGON OG KREMET PASTA

DETTE VAR EN HVERDAGSLIG OG UTROLIG GOD MIDDAG FOR TO

Når kjøkken og huset for øvrig blir levert tilbake, ikke helt i samme stand, men godt nok. De glade og feriestemte stemmene, løping i trappene, stress for å komme på badestranda, alt dette og mere til, ligger i veggene her til langt utover høsten. Kanskje for alltid.
Men før eller siden er vi bare to igjen og måltidene og hverdagen blir litt annerledes.
De ser litt små ut

Da kan vi velge mellom å la melankolien og tomheten slå oss ut, eller skal vi lage en festlig liten middag for to med vin i glassene, lys i stakene og voksne samtaler.
Du skjønner hva det ble til her hos oss.
Estragonkylling finner du her, men kremet pastasaus får du oppskrift på nå.

Oppskrift
Pasta
2 fedd hvitløk
1 ss rapsolje
1 dl eplemost
3 ss pesto
3 dl creme fraich
200 gr brokkolibuketter-bønner el aspargestopper
4 ss revet parmesan

Kok pastaen etter anvisning på pakken. Fres hvitløk i olje og tilsett eplemost, pesto og creme fraich, la dette koke noen minutter til det tykner. Vend inn brokkolien, bønnene el aspargestoppene og la dem bli varme. Bland inn pastaen og dryss parmesan over.

Du store min, det er deilig med mat som ikke tar så lenge å lage. Vi koste oss.
Flere estragonkyllinger fins her


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?