KOKT TORSK MED BLOMKÅLPURE

FISKEMIDDAG ER DET NOE DA?
JA, JEG SYNES JO DET. IKKE SÅ MYE NYTT DENNE GANGEN

Fordi at i fryseren lå en liten rest av den digre skreien jeg hadde i påsken. 
Den serverte jeg med choritzo/chili salsa, blomkålpure og poteter
Slik så det ut
Kokte torskestykker ikke så veldig spennende, men med godt tilbehør nærmer vi oss festmat.
Det smakte godt og var en fin variasjon over temaet fisk.
Blomkålpure var og veldig godt, ser på bildet at det godt kunne vært noe grønt der.
Oppskrift på Coritzo/chilisalsaen ligger i arkivet, men blomkål pureen kommer her.

Oppskrift til 4 personer
1 liten blomkål
60-70 gr smør
litt melk
salt/pepper
Kok kålen mør og mos den. Vil du ha helt glatt mos, bruk stavmikser. Rør inn smør, krydder og litt melk. Du kan lage den i forkant og koke den opp når du skal bruke den. 



Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?