PEPPERKAKER OG OSTERESTER

KORSTOGET MITT MOT MATRESTENE FRA JUL, VIL INGEN ENDE TA


Denne gangen var det overmoden blåskimmelost som var klar for en verdig avslutning. Det fantes og pepperkaker i bokser og skap. En sammenstilling av de to har et godt rykte.

Kveldsmat kan være mye rart, vi varierer veldig, og er alltid åpne for nye innfall. Dette er over grensen til luksus, det skjer heller ikke ofte. 
Ikke store greiene


Det var tilbehøret som fikk meg til å tenke luksus. En klatt hjemmelaget fikensyltetøy kokt på portvin, en ungarsk tokayer i glasset og hverdagen forsvinner i en sanselig følelse av å være forkjælt og lykkelig.
Rydding av rester i kjøleskap kan av og til bli bare strålende.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?