GREMOLATA SERVERES TIL KALVEKJØTT

HAR DU VÆRT I ITALIA I SOMMER ? DA HAR DU NEPPE SLUPPET UNNA.

En smakstilsetning/ en saus/ en type krydder/dressing? 
Det er ingen av delene og alt på samme tid. 
Jeg har spist det i Italia servert sammen med kalvesnitzel eller var det egentlig bare kalvekjøtt banket ut.

Superenkelt å lage, fullt av smak( et av barnebarna sa, det smaker mormor) Hva, hvitløk, sitron og olje? Det kunne vært verre.


Nesten ferdig

Oppskrift
til 2 personer

1-2 fedd hvitløk
1/2 sitron, skall og saft
2-3 ss persille finhakket
3 ss god olje

Og det var det, finhakk og bland sammen alt. brukes enten som smakforsterker til gryteretter, marinade eller du steker i dette og serverer
sammen med kjøttet som en saus.
Det er sånn at du tror du er ved middelhavet igjen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?