GREMOLATA SERVERES TIL KALVEKJØTT

HAR DU VÆRT I ITALIA I SOMMER ? DA HAR DU NEPPE SLUPPET UNNA.

En smakstilsetning/ en saus/ en type krydder/dressing? 
Det er ingen av delene og alt på samme tid. 
Jeg har spist det i Italia servert sammen med kalvesnitzel eller var det egentlig bare kalvekjøtt banket ut.

Superenkelt å lage, fullt av smak( et av barnebarna sa, det smaker mormor) Hva, hvitløk, sitron og olje? Det kunne vært verre.


Nesten ferdig

Oppskrift
til 2 personer

1-2 fedd hvitløk
1/2 sitron, skall og saft
2-3 ss persille finhakket
3 ss god olje

Og det var det, finhakk og bland sammen alt. brukes enten som smakforsterker til gryteretter, marinade eller du steker i dette og serverer
sammen med kjøttet som en saus.
Det er sånn at du tror du er ved middelhavet igjen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

KALVESTEK I LEIRGRYTA

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET