DISSE SMÅ SNURRIEN SER DA LITT SPENNENDE UT, IKKE SANT

DE VAR VELDIG LETTE Å LAGE, SMAKTE FORTREFFELIG OG PASSET VELDIG GODT  TIL FREDAGSKOSEN VÅR.

Som du ser, de passer akkurat fint til å ta med fingrene og stikke rett inn i munnen.

De var små, sprø og gode. Kjenner mange slike.

Hvordan fikk jeg til dette her? Det var veldig enkelt.

Oppskrift
2-4 butterdeig plater
tapenade
Pesto
1 ss semulegryn

Som du skjønner har jeg kjøpt alt jeg har brukt. Jeg tinte de dypfryste butterdeigsplatene, drysset semulegryn på benkeplaten og  kjevlet dem ut. Forsiktig, slik at de beholdt fasongen.
Så smurte jeg platene med tapenade eller pesto og rullet dem inn fra sidene mot midten. Så kuttet jeg dem i passe tynne biter la dem på bakepapir og stekte dem i forvarmet ovn 200 ℃ i 10-12 min. Pass på de steker fort og de blir ikke gode når de ble så brente som mine ble på det siste brettet.
Det har jeg forresten glemt, det er jo så lenge siden, minst et par uker.

Klikk her for flere fredagssmakebiter


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?