KAMMERMUSIKK I STAVERN

DET MÅ MAN KALLE EN STRÅLENDE START PÅ JULIMÅNED

og en respektabel avrunding på sesongens turer med damene.
Det kan for så vidt være at vi rusler litt i sommer og, men erfaringen viser at julimåned fort kan bli litt på familiens premisser. Det er jo greit, og ikke minst hyggelig.
Så til kammermusikk i Stavern. Denne konsertrekka har foregått i første uka i juli i Stavern flere år, men først i år var vi publikum. 
Det kommer nok ikke til å bli den siste. Vi gikk på den konserten som var i Kommandantboligen på  Fredriksvern.
Det var fler enn disse to

Omgivelsene var fabelaktig, sommerkvelden var på sitt finesteog varmeste, et glass musserende ved inngangen var heller ikke å forakte. 
Når så utøverne grep tak i hjerter og følelser slik at vi både lo og gråt, da vet du at kvelden var meget vellykket. 

Bortsett fra Maestro Arve Tellefsen, som imponerte damene med fortsatt å være en attraktiv mann ved siden av en fantastiske kunstner, så hørte vi på Charlie Siem(fiolin), for oss nytt bekjentskap, vakker og dynamisk. 
Christian Hundsnes Grøvlen(klaver) en ung og sterk utøver med følsomhet i klaveretspillet og så Knut Erik Sundquist(kontrabass) Ikke fullt så ung, ikke fullt så vakker, men som alle nordlendinger, han tok det igjen med å slenge med leppa slik at publikum slo opp latterdøra. Da han satte seg til instrumentet skjønte vi at han hadde flere talenter enn "stand up". De varme, dype og sugende tonene fikk i  det minste meg til å røres.
Før konserten spiste vi en lett middag med litt vin på Bryggekanten. Det la på ingen måte en demper på stemningen.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?