NÅ ER VI KLAR FOR FISKESUPPE.

ET LITE PROBLEM BARE. JEG ER IKKE SÅ VELDIG GLAD I DEN VANLIG typen

Du vet den med gulrøtter, purre, fisk og mye fløte. Jeg liker jo å prøve noe nytt og nå ble det denne grønne varianten.

Herlig farge på fiskesuppa
Denne heter laks og spinatsuppe, Herlig hva? Det smakte forbasket godt, nybakt foccacia til og fredagskvelden var reddet. Et lite glass rosevin er det foretrukne valget når sola baker. Men blir det varmere må det nok øl til.

OPPSKRIFT:

400 g skinn - og benfri Salma laks
200 g poteter
5 dl fiskebuljong
1 dl dill
1 dl gressløk
3 dl Crème Fraîche Lett
70 g babyspinat

Du koker potetene i fiskekraften, ca 20 min, spinat, dill og gressløk har du i i siste minutter,ha den over i hurtigmikser, og mos den til en grønn smakfull mos. Den har du tilbake i kjelen og koker opp med de små fiskestykkene, scampi og reker legges på tallerken med et dryss av ørretrogn som pynt.
Fiskebitene kan og kokes i fiskekraften fra starten av og legges tilside til servering.

Hvis du ser på bildet så er det både scampi og reker. Hvis det skal være fest så skal det være fest.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?