GRØNNSAKER PÅ FORSKJELLIGE MÅTER

Brokkolipure er en slik variasjon

Denne gangen har brokkolien fått en renessanse. Du vet, lettkokt brokkoli er godt bare til en grense. Min grense ved den utmerkede grønnsaken brokkoli er nådd. Det vi si i klartekst, jeg er lei smaken. Den er fortsatt like sunn og viktig så da finner vi andre måter å servere på.

Her sammen med paprikasaus
Brokkolipuree
Oppskrift
Skrell stilken og kutt den og bukettene i mindre biter. Kok det hele til det er god og mør. Ha i raspet sitronskall og bruk stavmikser til du har fin puree. Rør i smør, salt og pepper.
Tilpass mengdene etter hvor mye brokkoli du starter med.
Et veldig smakfullt alternativ til andre måter å servere grønnsaker. Passer fint til stekt fisk som her, men stekt og kokt kjøtt eller kokt fisk går like fint.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?