IDAG LAGET JEG PAPRIKASAUS TIL FISKEFILETENE

FISK TRENGER AV OG TIL LITT OPPFRISKING MED FARVER OG SÅNT
Den lyser på bordet












Se den fargen! Smaken var jo og skarp og frisk. Kunne godt servert denne til svinefilet eller koteletter.

OPPSKRIFT
Røkt paprikasaus
svi 2 paprika på ei varm panne el. under varm grill.
Legg den i en bolle med lokk over mens de kjølner.
Glaser 2 finkuttede shalottløk i panne og kok mørt med paprikabitene, 3 sshvitvin, og 1-2 dl hønsebuljong
Ca 15 min. mos med stavmikser og sil. Kan gjøres istand god tid i forveien. Kok opp igjen og smak til med salt og pepper. En fin overraskelse.
Nam,nam.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?