ENDA EN APPELSINSAUS

OG DENNE PASSER TIL MANGE SORTER KJØTT OG FISK


Tenk at det fins så mange varianter av saus. Uansett hva du lager så kan smaken på sausen tilpasses med forskjellige urter eller andre tilsetninger. 
Bare følg med


Denne helga ble det and
En lys lett og litt forfriskende saus

Oppskrift

1 stor løk
1 ss smør
1½ dl hønsebuljong (terning + vann)
2½ dl appelsinjus med fruktkjøtt
½ ss maisenna
1 ss hakket frisk estragon
salt og pepper

Løken finhakkes og glaseres i smør. Rør maisenna ut i buljongen og ha dette over løk og smør hønsebuljongen og appelsinjus. Kok opp og smak til med salt pepper og estragon.
Superfrisk og nydelig til svinefilet, kyllingfilet eller fisk. 
Link til: Appelsinsaus med creme fraish  

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?