BRUNE PINNER

SOMMER ELLER JUL, PÅSKE ELLER HØSTFERIE

Den store vinneren her i familien:

200 gr sukker
200 gr marg
1 eggeplomme
1 ss sirup
250 gr mel
1 ts vaniljes.
3 ts bakepulver
1 ts kanel
Rør hvitt, ha i ingridiensene i tur og orden, sikt det tørre, bruk 1 ss av melet til å rulle ut 4 stenger (så lang som stekeplata di). Trykk litt flat på midten og pensle med eggehvite. Strø med kanel og perlesukker. Stek ved 180-200 C til de har seget utover og er passe brune. Skjær i stenger med en gang før de stivner som kjeks.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?