KYLLING (fiske)SUPPE MED MULIGHETER



Ca 2 porsjoner, fort laget, mager og velsmakende.

1/2fiskebuljong (kyllingbuljong)
1 stor Fenikkel
1 stor Rødløk
1 Hvitløk
1 boks tomater
1 Laurbærblad
ca 4 til hver Scampi(utelates med kylling)
Kokes i ca 1½ t

Serveres med:
1 stk hvit fisk (Kyllingfilet) pakket inni skinkeskive. Brun i stekepanne og legg inn i stekeovn 10-15 min.
Øs opp suppen og legg et stykke fisk (Kyllingkjøtt) på toppen og brød til.
ENJOY!!!

Variasjoner:
Ingefær og chili gir et annet løft og varm/spiss smak.
Har og servert med ris ved siden. Kan tenke at også nudler går helt fint.

Dette blir kyllingsuppe hvis du bytter ut buljong, fisk og scampi med kylling.
Selve suppen smaker helt fantastisk, jeg fyller opp med grønnsaker slik at det blir lite suppete og mer gryterett.

Klikk her

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?